uskap

Hallituksen vetovoimatekijäheikennykset koskevat vain suomalaisia

Hallituksen puuhastelut suomen vetovoimatekijöiden heikentämiseksi tulevat , mitä tödennäköisemmin koskemaan vain suomalaisia viranomaistulkinnan mahdollisuuden vuoksi.

Kuuntelin uutisen jossa kerrottiin itärajan uusista siirtolaisennätyksistä. Uutisen mukaan auton kuljettajasta aloitetaan aina rikostutkinta laittoman maahantulon järjestämisestä. Rovaniemen käräjäoikeudesta on tullut jo ensimmäinen tuomio. Tuomiossa katsottiin syytetyn syyllistyneen laittoman maahantulon järjestämiseen, mutta jätettiin tuomitaematta rangaistukseen koska oikeus katsoi henkilön olleen myös hyväksikäytetty. Jo nyt olisi viranomaisilla mahdollisuus vähentää vetovoimatekijöitä itärajan laittomaan siirtolaistulvaan, mutta tahtotila puuttuu.

Uskallankin väittää, että hallituksen kaavailut perheenyhdistämisen tulorajoista tulevat koskemaan täysimääräisesti vain suomalaisia. Perustan väitteeni sille, että viranomainen ei löydä suomalaisen suhteen mitään lievennyksiä toisin kuin laittoman siirtolaisen ja tulevaisuudessa toissijaisen turvapaikkastatuksen saaneen henkilön kohdalla. Ymmärtääkseni suomalaisia on jo tuomittu rangaistuksiin laittoman maahantulon järjestämisestä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Toimituksen poiminnat

Sivut