uskap

Sitä saa mitä tilaa, mutta onko tueteselosteet kunnossa

Tässä kirjoituksessa käytän Perussuomalaisista lyhempää, Soinin pannasta päästämää sanaa, persu.

Ammattiloukkaantujat loukkaantukoon.

Persueliitti oli touhduksissa niinkin vakavasta asiasta kuin, muutaman ”tavis-persun” lupautumisesta MOT ohjelmaan ja yhdestä kirjasta joka mahdollisesti tahraisi persueliitin nuhteettomuuden. Kaikkivoipaisuus- ja nuhteettomuusharha sai mopon karkaamaan käsistä.

Persueliitti on harhautunut rakentelemaan hyväveli/siskoverkostojaan ja unohtanut lähes tyystin asiat. Tärkeää on se, kuka on kenenkin kaveri, eikä käsillä oleva asia. Puoluetoimistossa päätetään toisinaan jopa siitä, voiko eliittiin kuuluva olla missään tekemisissä oman paikkakuntansa paikallisyhdistyksen kanssa vai ei. Tämä ei ole vitsi, vaan oikea sähköpostilla todennettava asia.

Erimielisyyksiä ja ongelmia ei saisi puida julkisuudessa, niin kuin oikein olisikin. Toisaalta puoluehallitus ei ota sille esitettyjä ongelmakohtia käsiteltäväksi. Esimerkki löytyy kahdesta samantyyppisestä asiasta, josta julkisuudessa ollut käsiteltiin ja tietääkseni Soinin mahtikäskyllä toinen jätettiin käsittelemättä. Joten mitä mahdollisuuksia jää jäljelle?

Ja nyt on puolueenjohdon mielestäni kannettava vastuutaan niin edellä mainituista kuin alempana olevasta.

Lapin persukansanedustajan 2011 vaalirahoitusilmoitus on valheellinen niin perusteiltaan kuin määrältäänkin. Ylin puoluejohto on ollut, tai sen ainakin olisi pitänyt olla tietoinen kyseisestä asiasta. Asia on todennettavissa.

Vaalirahoituksesta ennen. Mites nyt?

http://timosoini.fi/2008/05/tietamaton-kansanedustaja-ja-tietamaton-vaalirahoittaja/

Ja onko tässä omassa vaalirahasotkussa rikottu vain lakia eikä moraalia. Eli onko tehty oikein vai väärin tai peräti oikeinväärin. Alla kannanotto laillisuudesta, moraalittomuudesta ja sen tuominnasta.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082518602655_uu.shtml

Näyttää siltä, ettei persuista ollut suomen poliittisen kulttuurin parantajaksi. Vaikuttaa siltä, että persuista tuli vanhempi puolue heti jytkyn jälkeen, kuin yksikään vanha puolue.

Se on murheellista.

Haluaisin tilata suomeen äänestämällä sellaista poliittista kulttuuria, missä asiat ratkaisee eikä se, kuka on kenenkin kaveri tai mistä poliittisesta, etnisestä, uskonnollisesta jne. viiteryhmästä hyvä ehdotus singahtaa.

Mistähän sellaista saisi tilata?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän uskap kuva
Pasi Kortesuo

Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla.

Onkohan tähän tuumattava, että tosiasioiden tunnustaminen vetää hiljaiseksi?

Ilpo Sinettä

Onkos Pasi jätetty rannalle vai mistä moinen itku ja katkeruus. Jos meno ei miellytä niin siitä vain, PSovi aukeaa kuulemaa molempiin suuntiin. Mutta eipäs tässä mitään tähän märinään on totuttu ja MOT ohjelmakin sai vain ihmiset näkemään totuuden eli pyrkyrit ja oman eduntavoittelijat ei pysy kelkassa.

Käyttäjän uskap kuva
Pasi Kortesuo

Uskonnollisiin hurmosliikkeisiin kuuluu henkilö ja kulttipalvonta.

Vaalirahoitusvalhe on valhe teki sen kuka tahansa. Lain rikkomus on lain rikkomus aivan samoin.

Itse asiasta et sitten pystynyt sanomaan mitään.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Sinettä on niitä henkilöitä jotka ovat mieltyneet valkoiseen valheeseen ja onnellisten joukkoon, läpäisi varmaan Soinin seulan.
Ahkera kommentoija tuolla erotettujen palstalla aikoinaan yhdessä Kortesalmen ja yhden emänatsi naisihmisen kanssa. Onneksi tämän naisen kannanottoja ei televisioitu.
Voitko Sinettä tässä asiassa olla samaamieltä ?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Hiljaista on suurempin kihojen taholta, mutta vaitiolohan onkin myöntämisen merkki,

Toimituksen poiminnat

Sivut